YAKLAŞIK BİR YILDIR BLOGLA İLGİLENEMİYORUM İŞLERİMİN YOĞUNLUĞUNDAN.İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.İNŞALLAH YAZ DÖNEMİNE DOĞRU GÜNCELLEME YAPACAĞIM.BUGÜN 18 MART 2014 SALI

15 Temmuz 2011 Cuma

Selçuk Üniversitesi Sözleşmeli Psikolog Alım

Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi, KPSS Sınavı ile 32 sözleşmeli personel alınacaktır.
SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN SÖZLEŞMELİ (4/B) PERSONEL ALIMI İLANI
Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesine (giderleri döner sermaye gelirlerinden karşılanmak üzere), 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre 06.06.1978 gün ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe giren Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına ilişkin Esaslar uyannca belirtilen unvanlara KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle 32 adet sözleşmeli personel alınacaktır.
UNVANI ADEDİ ARANAN NİTELİKLER
Fizyoterapist 2 Fakülte veya Yüksekokulların Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümü lisans programından mezun olmak.
Psikolog 1 Fakülte veya Yüksekokulların Psikoloji Bölümü lisans programından mezun olmak. VVISC-R ve Denver eğitimi almış olmak, (belgelendirmek kaydıyla) Yataklı tedavi kurumların Psikiyatri kliniğinde en az 1 yıl çalışmış olmak.(Edit: İnsafsızlar istediğiniz test eğitimlerini gariban çocuğu yeni mezun nasıl alsın okulda verilmediyse?)

Diyetisyen 2 Fakülte veya 4 yıllık Yüksekokulların "Diyetisyenlik" Bölümü mezunu olmak veya Beslenme ve Diyetetik lisans programından mezun olmak.
Hemşire 15 Ortaöğretim Kurumlarının Hemşirelik veya Sağlık Memurluğu programından mezun olmak, (belgelendirmek kaydıyla) Dahili branşlarda en az 2 yıl çalışmış olmak.
Hemşire 10 Ortaöğretim Kurumlarının Hemşirelik veya Sağlık Memurluğu programından mezun olmak, (belgelendirmek kaydıyla) Cerrahi branşlarda en az 2 yıl çalışmış olmak.
Hemşire 2 Ortaöğretim Kurumlarının Hemşirelik veya Sağlık Memurluğu programından mezun olmak, (belgelendirmek kaydıyla) Çocuk Hastalıkları Kliniğinde en az 2 yıl çalışmış olmak ve ÇILYAD (Çocuklarda İleri Yaşam Desteği) sertifikasına sahip olmak.
NOT: Adaylarla hizmet sözleşmesi yapılacak olup, sözleşmede belirtilen şartları yerine getirmeyen adayların sözleşmeleri 1 (bir) ay içerisinde fesh edilecektir. Başvuracak adaylarda yukarda belirtilen özel şartlar ile 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 48. maddesinde (A fıkrasının 4,5,6 ve 7. bentlerinde) belirtilen aşağıdaki genel şartlar aranır.
I. GENEL ŞARTLAR:
1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
2- Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
3- Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karsı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karsı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak,
4- Erkekler için askerlik durumu itibariyle; Askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş bulunmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelemiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,
5- 657 sayılı Kanunun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak,
6- Lisans mezunları için 2010 KPSS(B) grubu KPSSP3, Ortaöğretim mezunları için 2010 KPSS(B) grubu KPSSP94 puanı esas alınacaktır.
7- Başvuracak adayların durumunun; 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesinin "Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sezleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler." hükmüne uygun olması,
II. ÖZEL ŞARTLAR
1- Aranılan nitelikler bölümünde belirtilen öğrenim düzeylerinin birinden mezun olmak.
2- Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak.
3-2010 KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak.
4- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak,
III. BAŞVURU
Adayların bu ilanın gazetede yayım tarihinden itibaren 15 gün içerisinde
1- Nüfus Cüzdanı fotokopisi,
2- Diploma fotokopisi,
3- 2010 yılı KPSSP3 ve KPSSP94 (B) grubu puanını gösterir belge.
4- 2 adet fotoğraf
5- Erkeklerde askerlik durumunu gösterir belge ile
6- Çalışma belgesi Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi İnsan Kaynakları Biriminden temin edilecek Başvuru formunu doldurarak Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi İnsan Kaynakları Birimine şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. (Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.)
IV. BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ VE SONUÇLARI:
Başvuru sonunda atanmaya hak kazananların listesi www.meramtip.com.tr adresinde ilan edilecektir. Her kadronun iki katı kadar Yedek belirlenecektir. Asil kazananlardan atanmak üzere başvuru olmadığı takdirde ilan edilen Yedek kazananlardan sırası ile çağrılacaktır. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, ayrıca tebligat yapılmayacaktır. Atanmaya hak kazanan adayların sonuçlarının ilan edilmesinden itibaren 15 gün içerisinde istenilen belgeleri tamamlayarak Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi İnsan Kaynakları Birimine şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Bu süre içerisinde belgeleri tamamlayarak teslim etmeyen adaylar haklarını kaybederler.
14/07/2011 tarihli Sabah Gazetesinde yayınlanmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder