YAKLAŞIK BİR YILDIR BLOGLA İLGİLENEMİYORUM İŞLERİMİN YOĞUNLUĞUNDAN.İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.İNŞALLAH YAZ DÖNEMİNE DOĞRU GÜNCELLEME YAPACAĞIM.BUGÜN 18 MART 2014 SALI

10 Mayıs 2011 Salı

PSİKOLOGLARA ÖNEMLİ DUYURU

Sayfayı ziyaret eden sayın takipçilerim;
Eğitim durumumdan dolayı son aylarda ilan ve bilgi girişinde ihmalkarlığım sözkonusu,hepinizden özür diliyorum.
Atamalarla ilgili;
Sağlık Bakanlığı atamalarının devlet tarafından düzenlenmiş takvimi yoktur ve bunu iddia edenlerde yalan söylemektedir.

2011 yılı 657(4a) yani halk diliyle kadrolu atamaları 20 HAZİRAN 2011 tarihinde yani seçimden sonraki ilk hafta ilan edilecektir.


Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel(4b) atamalarının 20 HAZİRAN tarihinden sonraki haftalara kalacağını düşünüyorum(Temmuz ayının ilk haftası).

Bakanlık kadrolu atamalarından ya 15 gün önce ilan eder sözleşmeli pozisyonlarını ya da 15 gün sonra.Seçim öncesi tekrar sözleşmeli alımı sanılanın aksine oy getirmesinden çok götürecektir çünkü mevcut çalışanlar için seçim öncesi alım psikolojik bir eşiktir kadroya geçirilme sözü konusunda.Bakanlığın bunu bile bile haziran ayının ilk haftası 4b pozisyonları ilan etmesi saçma olacaktır.

800 civarı Psikolog alımı yapılacağını duydum.Gayri resmidir.Hem kadrolu hem sözleşmeli mi bilmiyorum.Eğer bu rakam doğruysa müthiş bir rakam yıllara göre Psikolog alımına bakıldığında.Ben ortalamaya baktığımda en fazla 200 ile 300 arası alım yapılacağını düşünüyordum.

Herkese başarılar diliyorum.