YAKLAŞIK BİR YILDIR BLOGLA İLGİLENEMİYORUM İŞLERİMİN YOĞUNLUĞUNDAN.İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.İNŞALLAH YAZ DÖNEMİNE DOĞRU GÜNCELLEME YAPACAĞIM.BUGÜN 18 MART 2014 SALI

13 Kasım 2010 Cumartesi

İzmir İli Selçuk belediyesi sözleşmeli personel alım ilanı

Son Başvuru Tarihi : 30 Kasım 2010

T.C.




İZMİR İLİ



SELÇUK BELEDİYE BAŞKANLIĞI



SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI İLANI



5393 sayılı Belediye Kanununun 49.maddesi gereği Belediyemizde istihdam edilmek üzere, İnşaat Mühendisi, Makine Mühendisi, Elektrik Mühendisi, Çevre Mühendisi, Gıda Mühendisi, Mimar, Gıda Teknikeri, İnşaat Teknikeri, Makine Teknikeri, Sosyolog, Psikolog, Eğitmen, Tabip, Halkla İlişkiler Uzmanı, Halkla İlişkiler-Tanıtım Uzmanı, Grafik - Tasarım Uzmanı, İletişim Uzmanı ve İnsan Kaynakları Uzmanı Tam Zamanlı Hizmet Sözleşmesi ile çalıştırılmak üzere sözleşmeli personel alınacaktır.



BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANILACAK ŞARTLAR



1- GENEL ŞARTLAR



· 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak,



· Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış, muaf veya erteletmiş olmak,



· Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı ile özürlü bulunmadığını sağlık raporu ile belgelemek.



2- ÖZEL ŞARTLAR



A-Mühendis, Mimar, Psikolog, Tabip, Sosyolog, Eğitmen, Çözümleyici, Halkla İlişkiler Uzmanı, Halkla İlişkiler-Tanıtım Uzmanı, Grafik-Tasarım, İletişim, İnsan Kaynakları kadrolarına başvuracak adaylar için fakültelerin; ilgili lisans programları veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurumu tarafından kabul edilen yurtdışındaki en az 4 (dört) yıl süreli Fakültelerin birinden mezun olmak,



B-Tekniker kadrolarına başvuracak adaylar için Üniversitelerin; ilgili önlisans programları veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurumu tarafından kabul edilen yurtdışındaki en az 2 (iki) yıl süreli Yüksekokul birinden mezun olmak:



C-Yabancı dil bilenler tercih sebebidir ve sertifika ibraz edilmesi zorunludur. Bunun dışında başvuran adaylar arasında alanlarında Yüksek Lisans veya Doktora yapanlar tercih nedenidir Her bir pozisyon için istenilen nitelikler sunulan belge ve sertifikalarda tek tek gösterilmiş olmalı ve sunulan sertifikalar sınavla alınmış olmalıdır.



BAŞVURU ŞEKLİ VE SÜRESİ :



· Başvurular istenilen belgelerle birlikte 30 Kasım 2010 tarihi saat: 17.00’a kadar Selçuk Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne, Atatürk Mahallesi Atatürk Caddesi Yusuf Borovalı Belediye Kültür Sarayı zemin kat Selçuk/İZMİR adresine şahsen yapılacaktır. Posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.



İSTENİLEN BELGELER:



-İş Başvuru ve Bilgi Formu(İdarece başvuru esnasında doldurtulacaktır)



· Diplomanın aslı ile birlikte fotokopisi,



-Nüfus Cüzdan fotokopisi



-İkametgah



-Fotoğraf 4 adet (Son altı ayda çekilmiş)



-Sağlık Raporu



-Sabıka Kaydı



DİĞER HUSUSLAR:



· Gerçeğe aykırı beyanda bulunan adayların müracaatları kabul edilmeyecek ve haklarında genel hükümlere göre yasal işlem yapılacaktır.



· Adaylar yukarıda ilan edilen kadrolardan ancak birine müracaat edebilecektir.



· Şahsen başvuru esnasında Kurumumuz tarafından aranan belgeler incelendikten sonra eksik belge olanların başvuruları kabul edilmeyecektir.



İlanen duyurulur.